Elérhetőségeink

Telefon:
+36 20 344 3151

+36 20 414 8787


Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Emberi Erőforrás fejlesztési Operatív Program
3.3.2.-16-2016-00055
Kivitelezés ideje: 2018.04.01- 2019.09.30.

Társadalmi Megújulás Operatív Program 3.2.13.-12/1- 2012-0323

Társadalmi Megújulás Operatív Program 3.2.13.-12/1- 2012-0323

Babszemjankó Gyermekszínház játékrend Műsoron tartott előadások Babszemjankó Gyermekszínház társulat Babszemjankó Gyermekszínház jegyek és bérletek Babszemjankó Gyermekszínház elérhetőségek

Cikkek

Varró Emese színész

Egerben, az V.számú általános iskolában kaptam az útravalót a tanáraimtól,akik a szüleim mellett egy nagyon nyitott és tisztességes életre neveltek.Mindenképpen ez az irány határozza már meg a családom és a kislányom útját is....!

Gimnáziumi évek....

Egerben végeztem a Gárdonyi Géza Gimnáziumban,ahol felejthetetlen 4 évet töltöttem mind a csodálatos (4.d) osztályom jóvoltából mind pedig a remek tanáraim miatt.Osztályfőnököm Galló Lenke tanárnő és Nagy Sándor magyar tanárom fáradhatatlan segitsége inditott el erre a gyönyörű pályára.Tanárúr készitett fel életem elsö nagy megmérettetésére a "Ki mit tud"ra ahol Kocsis István:Árva Bethlen Kata mono-drámájából mondtam egy részletet és az országos elődöntőig jutottam.Óriási élmény volt....!

Pályakezdés....

Egerben, a Gárdonyi Géza Szinházban kezdtem a szárnypróbálgatásaimat,ahol eldőlt végérvényesen a sorsom....igen,szinész leszek.....!

Kis kanyar.....

Amig a felvételikre készültem és amig nem vettek fel az időmet kihasználván Németországban dolgoztam Aupair-Mádchenként Kölnben és Bonnban.Dolgoztam,tanultam és feljesztettem magamat egy bonni Kammerspiele stúdiójában.Meghatározó élmény volt ez a másfél év amit kint töltöttem....!

Egyenesben......

Félix László osztályában végeztem 1995-ben és a Szekszárdi Deutsche Bühne társulatához szerződtem.Remek szerepek vártak rám,csodás kollégák és gyönyörű évek.....!

Szabadúszás.....

Később mégis a szabadúszást választottam, mert elkezdtem német nyelvterületen is dolgozni először Berlinben majd Bécsben és végül Regensburgban.

Megérkezés......

Kislányom születése után befejeződött egy időre a "világjárás"hiszen az értékrend a fontossági sorrend megváltozott.A férjem és a kislányom az első helyre ugrott és ez már igy is marad mig világ a világ.Később mikor a kislányom nagyobb lett és külföldön kaptam egy nagyon szép szerep ajánlatot-amit azért egy két fordulós Casting előzött meg-igy a férjemmel döntöttünk,elvállalom.Kiköltöztünk Regensburgba és sok év paradicsomi élet után hazajöttünk.Jelenleg is játszom kint, de már csak én utazom....!

Főbb szerepeim.....

Schiller:Ármány és szerelem(Lujza)Lessing:Bölcs Náthán(Rea)Diótörő c.mese-musical(Marika)Kamanbert lovag c. mese-musical(Karoline)- Szekszárd-Deutsche Bühne

Goldoni.Mirandolina(szinésznő)-Tatabánya Jászai Mari Szinház

Fifi c. operett(cimszerep)Pippi-Harisnyáspippi(cimszerep)Ibsen:Nóra(cimszerep)-Bécs-Kammerspiele

Wiener Operetten Gala-/Skandinávia-Németország/ Tourne Színház-szubrett

Gombrowits.Yvonne a burgundi hercegnő(Isa)Drachenoper(a macska) Berlin-Z.Wolsky Theater

Weissen Rössel c. operett(Klárchen)Marica grófnő c. operett(Lisa)Regensburg-S.Theater

|