Elérhetőségeink

Telefon:
+36 20 344 3151

+36 20 414 8787


Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Emberi Erőforrás fejlesztési Operatív Program
3.3.2.-16-2016-00055
Kivitelezés ideje: 2018.04.01- 2019.09.30.

Társadalmi Megújulás Operatív Program 3.2.13.-12/1- 2012-0323

Társadalmi Megújulás Operatív Program 3.2.13.-12/1- 2012-0323

Babszemjankó Gyermekszínház játékrend Műsoron tartott előadások Babszemjankó Gyermekszínház társulat Babszemjankó Gyermekszínház jegyek és bérletek Babszemjankó Gyermekszínház elérhetőségek

Cikkek

Interaktív mesék

Az előadásokat elsősorban szabadtéri és olyan rendezvényekre javasoljuk, ahol a körülmények nem teszik lehetővé egy klasszikus színházi előadás létrejöttét. Épp ezért a mese lazább szerkezetű, a mindenkori közönséghez szabott. A dalok könnyen megtanulhatók, jól eljátszhatók a gyerekek számára is, akik így végig aktív résztvevői a történetnek.

 

A KIÜRÜLT MESEZSÁK - zenés, foglalkoztató mesejáték

Mi történik, ha Meseország mesezsákjából kiürül az összes mese? Nagy, nagy tragédia, annyi bizonyos! Így hát Mesemasa királynő útnak indítja legkedvesebb mesemanóit, hogy sürgősen gyűjtsék tele azt a mesezsákot, és addig vissza ne merjenek menni, míg csak egy csepp hely is marad benne szabadon. Igen ám, de ez a feladat nem épp egyszerű! Pláne, ha a szorgos munkát mindenféle izgalmas kalandok akadályozzák! De ezt majd elmeséli Ciróka és Maróka...

ÉNEKLŐ ÉVSZAKOK - zenés, foglalkoztató mesejáték

Ciróka és Maróka, Mesemasa királynő két legkedvesebb mesemanója újabb bajba került. Addig szidták az Évszakokat, hogy azok megsértődtek és elhagyták Meseországot. Azóta a birodalomban nincs se tél, se nyár, az őszről és a tavaszról nem is beszélve. Úgy is mondhatnánk, hogy olyan… semmilyen idő van! Nincs mit tenni, haza kell hozni a csavargókat… ha sikerül!
Mivel ezek az előadások teljes mértékben a közönség igényeihez igazodnak, a legkisebbektől a legnagyobbakig bárkinek ajánljuk.

Játékidő: 45 perc    

Hopp Juliska! zenés népi játék

Hopp Juliska és Hopp Mariska olyanok, mint Péter és Pál: „civakodás, örök patvar, majd felfordítják az udvart”! Ám ha jól figyelnek, kis nézőink igen sokat megtudhatnak tőlük népszokásokról, a régi idők játékairól, sőt együtt főzhetnek, énekelhetnek, táncolhatnak a két nagyszájú menyecskével.

Játékidő: 40 perc
Zárt és szabadtéren egyaránt előadható.

|